ISSN 2228-1975
Search

Jätkuvad Jaan Lahe uue raamatu esitlused

Käesoleva aasta septembris esitleti ajakirja Kirik & Teoloogia toimetuskolleegiumi liikme, EELK Usuteaduse Instituudi professori ja Mustamäe Maarja Magdaleena koguduse abiõpetaja Jaan Lahe värsket monograafiat „Sõnum teisest maailmast. Mis on kristluse põhisõnum?“ esmakordselt Usuteaduse Instituudis. Sellele järgnesid raamatuesitlused Tartu Jaani kirikus, Tallinna Metodisti Kirikus, Viljandi Jaani kirikus ja Rakvere Kolmainu kirikus. Raamatu esitlused jätkuvad ka lähimatel nädalatel. Kolmapäeval, 9. detsembril kell 14.00 tutvustab autor oma raamatut Võru Keskraamatukogus ning juba ülehomme, st laupäeval, 5. detsembril kell 10.00 kõneleb ta endast ja oma raamatust, inimese vaimsetest otsingutest ja religiooni rollist neis Raadio 7-s saates „Aja silm“, kus teda küsitleb Helle Aan. Laupäeval, 12. detsembril samal ajal, st kell 10.00, on võimalik kuulata saate teist poolt, milles autor kõneleb ristiusu õpetusest ja selle erinevatest tõlgendustest õhtumaises mõtteloos. Raamatut „Sõnum teisest maailmast. Mis on kristluse põhisõnum?“ on võimalik osta Mustamäe Maarja Magdaleena kogudusest pühapäeviti ennem ja pärast jumalateenistust (algab kell 15.00), Tallinnas raamatukauplusest „Logos“ (asub Metodisti kirikus Narva mnt 51), EELK Usuteaduse Instituudi raamatukogust (raamatukogu lahtioleku aegadel), Tartu Pauluse ja Tartu Jaani koguduse poodidest ning Apollo ja Rahvaraamatu kauplustest.  

Soovitatud:

English