ISSN 2228-1975
Search

Toimus prof Randar Tasmuthile pühendatud raamatu „Verbum Domini manet in aeternum” esitlus

7. oktoobril 2020 kell 12 esitleti Tallinna Püha Vaimu kirikus prof Randar Tasmuthi pühendusteost „Verbum Domini manet in aeternum“, mis anti talle ka pidulikult üle.

Käesoleval aastal sai prof Randar Tasmuth 65-aastaseks. Pühendusteos „Verbum Domini manet in aeternum“ („Issanda sõna püsib igavesti“) sisaldab teadusartikleid Tasmuthi sõpradelt ja õpilastelt, kokku 19 autorilt. Kõik kogumikus leiduvad artiklid on seotud otseselt või kaudselt Piibliga, mille uurimine ja õpetamine on olnud Tasmuthi elutööks.

Prof Randar Tasmuth on Eesti vaimulik ja teoloog. Ta on õppinud Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Usuteaduse Instituudis ja Helsingi Ülikooli Usuteaduskonnas. Randar Tasmuth on õpetanud ja õpetab tänaseni EELK Usuteaduse Instituudis Uue Testamendi teadust.

„Täna meenutame me kõike head, mida oled teinud meie kirikule, teoloogiale, Usuteaduse Instituudile ja oma õpilastele. Seda on olnud väga palju ja just täna on õige aeg selle meenutamiseks,“ kirjutavad pühendusteose koostajad tänusõnades.

Soovitatud:

English