ISSN 2228-1975
Search

Luterliku Maailmaliidu järgmise täiskogu logo ja visuaalse identiteedi konkurss

Luterlik Maailmaliit (LML) on välja kuulutanud konkursi 13. täiskogu logo ja visuaalse identiteedi kujundamiseks. LML-i täiskogu ehk assamblee, mis on ühtlasi osaduskonna kõrgeim otsuseid langetav kogu, toimub 2023. aasta septembris Krakovis Poolas. Täiskogu teemaks on „Üks ihu, üks Vaim, üks lootus“.  

Graafikakunstnikud kogu maailmast on oodatud esitama oma ettepanekuid. Visuaalne identiteet peaks väljendama LML-i identiteeti, assamblee teemat ja konteksti. Selle juures, kuidas täiskogu osalejatele, LML liikmeskirikutele, kohalikele elanikele Krakovis ja Poolas ning laiemale üldsusele tutvustatakse, mängib visuaalne identiteet olulist rolli. Viimane peaks ühtlasi haakuma LML-i üldise visuaalse identiteediga ja kasutama sarnast kirjatüüpi.  

Assamblee on LML-i kõrgeim otsuseid langetav kogu, mis koosneb kõigi liikmeskirikute esindajatest. See kohtub kord kuue või seitsme aasta jooksul, et otsustada LML-i üldiste töösuundade üle, valida president ja nõukogu liikmed ning langetada otsuseid lähtuvalt presidendi, peasekretäri ja majanduskomitee eestseisja aruannetest ja LML-i põhikirjast.  

Ettepanekute saatmise tähtaeg on 7. september 2020. 

Konkursi täpsemad tingimused

Allikas: https://www.lutheranworld.org/news/call-proposals-lwf-assembly-logo-and-visual-identity 

Soovitatud:

English