Uudised ja oikumeenia

Ilmus raamat Mithrase kultusest

Möödunud kuul ilmus Eesti Keele Sihtasutuse väljaandena Saksa ajaloolase, teoloogi ja religiooniloolase Manfred Claussi raamat „Mithras mahnung muster kostenlosen. Kultus ja müsteerium“. Raamatu on tõlkinud ja järelsõnaga varustanud dr Jaan Lahe, kes on ka ise avaldanud arvukalt uurimusi tollest Rooma keisririigis levinud kultusest ning selle on toimetanud teoloogiadoktor Aira Võsa mp4 video for free. Raamat on mõeldud laiale lugejaskonnale, kes huvitub antiikajaloost ja tollastest religioonidest. Senini oli raamat tõlgitud üksnes inglise keelde, ent Saksamaal on sellest ilmunud mitu trükki app rtlxl. Raamatu näol on tegemist ühe terviklikuma käsitlusega Mithrase kultusest, mis senini on ilmunud.

Manfred Clauss ei ole ajakirja Kirik & Teoloogia lugejatele tundmatu onedrive download computer. Kirik & Teoloogia on avaldanud arvustused kahe tema raamatu kohta: „Kristlased, ketserid, paganad ja teised ehk võitlus õige ristiusu pärast“ ja „Athanasius – kompromissitu pühak“ Download photos from iphone. Samuti on Jaan Lahe tutvustanud ajakirja Kirik & Teoloogia veergudel ka Mithrase kultust: Mithras – ühe antiikse kultuse olemus ja ajalugu, 1 download adobe software. osa, 2. osa, 3 download dj program for free german full version. osa.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

Toeta ajakirja väljaandmist!
English