ISSN 2228-1975
Search

Kutse Tartus toimuvale üle-Euroopalisele religiooniuuringute 17. aastakonverentsile ja religioonisemiootika paneelile

25.-29. juunini toimub Tartus Euroopa Religiooniuuringute Assotsiatsiooni 17. aastakonverents üldteemal “Religion – Continuations and Disruptions” (Religioon – järjepidevused ja katkestused).  Korraldajateks on Tartu Ülikool ja Eesti Usundiloo Selts. Konverentsi kodulehe leiab siit. Konverentsil toimuvad paneelid – n-ö alakonverentsid – enam kui 60 teemal. Vt täielikku nimekirja ja sisututvustusi siit. 10. jaanuarini 2019 on pikendatud tähtaega, mil huvilised saavad esitada taotlusi ettekande pidamiseks.

Konverentsil toimub ka religioonisemiootika paneel, mida korraldavad Jason Cronbach van Boom, Thomas-Andreas Põder, Remo Gramigna ja Taras Boyko. Paneelile on oodatud ettekanded semiootikutelt, religiooniuurijatelt, teoloogidelt, filosoofidelt ja kultuuriuurijatelt. Vt eraldi kutset ja lähemat tutvustust siit.

Soovitatud:

English