ISSN 2228-1975
Search

Istuta õunapuu ja võid võita kultuurireisi

Kätte on jõudnud kevadised istutusilmad. Seoses sellega tuletame meelde, et osaledes „Reformatsioon 500” aastapäevale pühendatud üle-eestilises õunapuude istutamise kampaanias, on teil võimalus võita tasuta lennureis Saksamaale.

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik (EELK) kutsub üles reformatsiooni 500. aastapäeva puhul kõiki eestimaalasi, istutama oma koduaeda õunapuu. Olgu see õunapuu sümboliks, et meie – Maarjamaa lapsed – mõtleme, usume ja loodame helgele homsele!

Osta ja istuta õunapuu ajavahemikul 1.04.2017 – 31.05.2017. Tee istutatud õunapuust foto ning saada e-posti aadressile konsistoorium@eelk.ee. Kirjale lisa juurde puu istutamise aeg, asukoht ja õunasort ning postiaadress, kuhu saame saata tänukirja.

Peapiiskop Urmas Viilma loosib 1. juunil 2017 kõikide õunapuu istutajate vahel välja ühe tasuta kultuurireisi Saksamaale „Lutheri ja Bachi radadel” 29.06 – 06.07. 2017. Lisaks loositakse välja muid auhindu, s.h pileteid Tallinna XXXI rahvusvahelisele orelifestivalile ja mitmele teisele juubeliüritusele.

 

Täpsem info Tiit Reisid OÜ võidureisi kohta: http://www.tiitreisid.ee/est/lennureisid/

Info „Reformatsioon 500” sündmuste kohta: http://www.eelk.ee/et/vabaduse-teetahised/

Lisainfo EELK konsistooriumi telefonil: 627 7350

Soovitatud:

English