Uudised ja oikumeenia

EELK Usuteaduse Instituudi nõukogu koosolekul valiti neli korralist professorit

EELK Usuteaduse Instituudi nõukogu koosolekul 26. mail valiti neli korralist professorit: dr Arne Hiob ja dr Thomas-Andreas Põder süstemaatilise teoloogia õppetooli professoriteks ning dr Riho Saard ja dr Priit Rohtmets kirikuloo õppetooli professoriteks bundesanzeiger jahresabschluss herunterladen. Kõik valitud õppejõud said instituudi nõukogult üksmeelse toetuse.

UI-26.mai_-1024x575

Vastvalitud õppejõud Arne Hiob, Riho Saard, Priit Rohtmets (esireas) ja Thomas-Andreas Põder (tagareas) koos rektor Ove Sanderi ja dekaan Randar Tasmuthiga (tagareas)

Rektor dr Ove Sanderi sõnul oli tegemist ajaloolise sündmusega alates Usuteadus Instituudi loomisest saadik lidl vitamini app download. Ta lisas, et see, et kõik neli kandidaati said tugeva toetuse nõukogu liikmetelt ja osutusid valituks, oli tulevikku suunatud otsus, mis tagab teoloogilise hariduse  jätkuvalt kõrge taseme download from you tube.

Usuteaduse Instituudi nõukogu liige ja üliõpilasesinduse liige dr Katri Aaslav-Tepandi kommenteeris valimisi nõnda: „Usuteaduse Instituut on meie kiriku tulevik, kool on kiriku süda ipad apps kostenlos downloaden ohne jailbreak. Siin valmistatakse ette teolooge, hingehoidjaid, kiriku töötegijaid, vaimulikke, õpetajaid. Kooli taseme määravad ära just õppejõud, kes õpetavad, ja üliõpilased, kes õpivad malen nach zahlen für kinder herunterladen. See seab koolile suure vastutuse. Tuleviku ees. Seepärast oli tänane sündmus väga rõõmustav ja innustav.“

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

Toeta ajakirja väljaandmist!
English