ISSN 2228-1975
Search

Ajakiri KjT hakkab ilmuma kaanani keeles

Esmaspäeval, 28. märtsil, pidas ajakirja Kirik & Teoloogia toimetajaskond oma tavapärase kevadise koosoleku. Muude küsimuste hulgas oli tuliseim, kuidas vastata paremini kiiresti muutuva aja väljakutsetele. Pärast kogu öö väldanud tormilist arutelu jõuti otsusele, et hakatakse ilmuma kaanani keeles ning korrigeeritakse fookust. Väsinult, aga rõõmsalt lasti koosolekuruumi aknast välja valge suits ning suunduti suhtlema maailma ülejäänud meedia esindajatega.

Uuenenud ajakiri seab endale ülesandeks piiritleda fookust ning kasutada laia värvipaleti asemel rohkem selget musta ja valget ka visuaalses kujunduses. Akronüümi KjT soovitatakse edaspidi mõista tähenduses „Kirik juurte juurde tagasi“. Kaastöid võetakse nüüdsest alates vastu kaanani keeles, kriisiolukorras ollakse valmis ladina, piibliheebrea-, koinee- ja Martin Lutheri loodud saksa kirjakeelseteks kaastöödeks. KjT kolitakse üle Vatikanis hiljuti asutatud serverisse ja domeenilaiendiks saab .cc (civitas caelestis – toim).

Soovitatud:

English