Uudised ja oikumeenia

Ajakiri KjT hakkab ilmuma kaanani keeles

Esmaspäeval, 28. märtsil, pidas ajakirja Kirik & Teoloogia toimetajaskond oma tavapärase kevadise koosoleku. Muude küsimuste hulgas oli tuliseim, kuidas vastata paremini kiiresti muutuva aja väljakutsetele. Pärast kogu öö väldanud tormilist arutelu jõuti otsusele, et hakatakse ilmuma kaanani keeles ning korrigeeritakse fookust. Väsinult, aga rõõmsalt lasti koosolekuruumi aknast välja valge suits ning suunduti suhtlema maailma ülejäänud meedia esindajatega.

Uuenenud ajakiri seab endale ülesandeks piiritleda fookust ning kasutada laia värvipaleti asemel rohkem selget musta ja valget ka visuaalses kujunduses. Akronüümi KjT soovitatakse edaspidi mõista tähenduses „Kirik juurte juurde tagasi“. Kaastöid võetakse nüüdsest alates vastu kaanani keeles, kriisiolukorras ollakse valmis ladina, piibliheebrea-, koinee- ja Martin Lutheri loodud saksa kirjakeelseteks kaastöödeks. KjT kolitakse üle Vatikanis hiljuti asutatud serverisse ja domeenilaiendiks saab .cc (civitas caelestis – toim).

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Viimati lisatud

Biblein10
Piibel õigeusu kirikus ja teoloogias
Eleni Kasselouri-Hatzivassiliadi
Vallo Ehasalu
Piiskopiametist ja piiskopkondadest
Vallo Ehasalu
Tiit Kuusemaa
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik – kes me oleme?
Tiit Kuusemaa
lwf-new-logo
Kaastunne
Marjaana Toiviainen
English