ISSN 2228-1975
Search

Palve hadžil hukkunute eest

Palugem armulist ja heldet Jumalat.

Jumal, maailmade Isand, heida armu.

 

Jeesus, vaimude ja kõige liha Jumal, kes Sa surma maha tallasid, kuradi võimu hävitasid ning oma maailmale elu andsid! Lase, Issand, puhata oma uinunud sulaste, palverännakul hukkunute hingedel valguse, külluse ja kosutuse paigas, kust on kaugel vaev, kurbus ja õhkamine. Hea ja inimesearmastaja Jumal, anna neile andeks iga patt, mis nad on teinud sõna, teo või mõttega, sest ei ole inimest, kes maa peal elades poleks pattu teinud. Üksnes Sina oled patuta, Sinu õigus on õigus igavesti ja Sinu sõna on tõde.

Sest Sina, Jeesus, iga inimese Jumal, oled oma uinunud sulaste ülestõusmine, elu ja rahu; ja Sulle ühes Sinu alguseta Isa ja Sinu kõige pühama, hea ja elavakstegeva Vaimuga anname meie au nüüd, ikka ja igavesti. Aamen.

 

„Mu Jumal, tee minu hirm haua ees armastuseks” (palvest Koraani lugemise lõpetamisel).

Soovitatud:

English