ISSN 2228-1975
Search

Tartu Ülikoolis valiti süstemaatilise usuteaduse ning patristika ja klassikaliste keelte lektorid

18. mail 2015 toimunud Tartu Ülikooli usuteaduskonna nõukogu koosolekul valiti süstemaatilise usuteaduse ning patristika ja vanade keelte lektorid, kes alustavad tööd 1. septembril 2015. Vastavalt uuele korrale on ametikohad seotud tähtajatute töölepingutega.

Süstemaatilise usuteaduse lektori ametikohale kandideerisid Roland Karo ja Thomas-Andreas Põder. 9 hääletanust eelistas Karo kandidatuuri 7 hääletajat ja Põderi kandidatuuri 1 hääletaja. Thomas-Andreas Põderi tööleping Tartu Ülikooliga lõpeb 31. augustil 2015.

Patristika ja klassikaliste keelte lektori ametikohale kandideeris Marju Lepajõe. 11 hääletanust toetas 11 Marju Lepajõe kandidatuuri.

Soovitatud:

English