ISSN 2228-1975
Search

Mustamäe kogudus kutsub ekskursioonile

EELK Mustamäe Maarja Magdaleena kogudus korraldab laupäeval, 6. juunil ekskursiooni Pilistverre ja Viljandisse. Ekskursioonil võivad osaleda ka inimesed, kes ei kuulu kogudusse, kuid kuna kohtade arv bussis on piiratud, palub kogudus kõigil huvilistel võimalikult kiiresti teatada oma soovist osaleda. Ekskursioon on tasuline ja maksab 25 eurot, mille sees on ka soe lõunasöök. Kõigil huvilistel palun võtta ühendust õpetaja Jaan Lahega (usundiuurija@gmail.com; telefon 516 7724). Ekskursiooni kava on järgmine:
Kell 9.00 – Väljasõit koguduse juurest (palun olla kõigil kohal pigem viis minutit varem kui viis minutit hiljem; neil, kes on registreerunud, kuid ei saa tulla, palun teatada hiljemalt 5. juuni õhtuks)
Kell 10.30 – Jõuame Pilistveresse. Peame kirikus lühikese palvuse. Tutvume Pilistvere ja kohaliku kiriku ning kogudusega.
Kell 12.15 – Lõunasöök.
Kell 13.15 – Lahkume Pilistverest ja alustame teed Viljandi suunas.
Kell 14.00 – Jõuame Viljandisse. Algab 4 tundi kestev Viljandi programm, mille sees on: Jalutuskäik Viljandi järve ääres; linnusevaremete külastamine; Kondase keskuse külastamine; Jaani kiriku külastamine.
Kell 16.30–17.00 –  Kerge eine kiriku juures. Kirikukülastus toimub kell 17–17.50. 17.50 kuulame kellamängu ja seejärel lahkume. Kuna on Hansapäevad ja kirikus toimuvad üritused, peame kasutama aega, mil kirikus midagi ei toimu.
Kell 18.00 – Algab tagasisõit Tallinnasse. Oleme Tallinnas umbes kell 20.00.

Mustamäe kogudus asub Tammsaare tee 135, Mustamäe Linnaosa Valitsuse keldrikorrusel (sissepääs hoovist).

Soovitatud:

English