ISSN 2228-1975
Search

Tallinnas toimub rahvusvaheline naisvaimulike ja -teoloogide konsultatsioon

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik võõrustab Saksamaa Kurhessen-Waldecki Evangeelse Kiriku partnerkirikute naisvaimulikke ja -teolooge. Kurhessen-Waldecki kirikul on ametlikud koostöölepingud Namiibia Vabariigi Evangeelse Luterliku Kirikuga, Lõuna-Aafrika Evangeelse Luterliku Kiriku Lääne piiskopkonnaga, Lõuna-India kiriku Karnataka Põhja piiskopkonnaga ja Eesti Evangeelse Luterliku Kirikuga.

Partnerkirikute naisteoloogid on varem kohtunud Saksamaal, Lõuna-Aafrikas ja Indias. Käesolev kokkusaamine on järjekorras neljas ja selle programmi on valmistanud ette EELK naisvaimulikud ja -teoloogid.

3.–10. septembril 2012 EELK Usuteaduse Instituudis Tallinnas toimuva konsultatsiooni teemaks on „Muutused ja nendega seotud väljakutsed kirikus ning ühiskonnas“ (Challenges of change in the Church and society).

Soovitatud:

English