ISSN 2228-1975
Search

Esimene leeripüha Mustamäe koguduses

Foto: Tuuli Korsar

Esimesel ülestõusmispühal leidis aset oluline sündmus EELK Mustamäe Maarja Magdaleena koguduses – toimus esimene leeripüha, mil konfirmeeriti neli uut koguduseliiget. Pidulikul konfirmatsioonijumalateenistusel ristiti ka kuus last.

Mustamäe Maarja Magdaleena kogudus on EELK noorim kogudus, mis tegutseb alles teist aastat. Koos ristitud lastega on koguduses 29 liiget. Oma esimisel tegevusaastal, st möödunud kalendriaastal, oli koguduses 15 liikmeannetajat.

Mustamäe kogudus käib koos Mustamäe linnosa valitsusele kuuluvas majas, kuid tulevikus on kavandatud ka kiriku ehitamine Mustamäele. Koguduse ülesehitamist toetab Norra Misjoniselts ning kogudusel on sõpruskogudused Norras, Hollandis ja Soomes. Koguduse õpetaja Tiina Klement on ka ajakirja Kirik & Teoloogia kaasautor.

Soovitatud:

English