Uudised ja oikumeenia

Esimene leeripüha Mustamäe koguduses

Foto: Tuuli Korsar

Esimesel ülestõusmispühal leidis aset oluline sündmus EELK Mustamäe Maarja Magdaleena koguduses – toimus esimene leeripüha, mil konfirmeeriti neli uut koguduseliiget download matlab tum. Pidulikul konfirmatsioonijumalateenistusel ristiti ka kuus last.

Mustamäe Maarja Magdaleena kogudus on EELK noorim kogudus, mis tegutseb alles teist aastat sonic games kostenlos downloaden. Koos ristitud lastega on koguduses 29 liiget. Oma esimisel tegevusaastal, st möödunud kalendriaastal, oli koguduses 15 liikmeannetajat.

Mustamäe kogudus käib koos Mustamäe linnosa valitsusele kuuluvas majas, kuid tulevikus on kavandatud ka kiriku ehitamine Mustamäele font din. Koguduse ülesehitamist toetab Norra Misjoniselts ning kogudusel on sõpruskogudused Norras, Hollandis ja Soomes. Koguduse õpetaja Tiina Klement on ka ajakirja Kirik & Teoloogia kaasautor messenger voor android.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

Toeta ajakirja väljaandmist!
English