Uudised ja oikumeenia

2012. aasta on Soomes piibliaasta

Piibliaastaga tähistatakse 370 aasta möödumist esimese soomekeelse Piibli ilmumisest, 20 aasta möödumist täna kasutusel oleva kirikupiibli ilmumisest ning Soome vanima kristliku organisatsiooni ja kirjastaja – Soome Piibliseltsi 200 von youtube film herunterladen. aastapäeva.

Piibliaasta on osa Soome Luterliku Kiriku „püha“ teema-aastatest, ent selle korraldamisel osalevad ka teised konfessioonid ning kristlikud organi- satsioonid downloaden ios 10.3. Piibli tähendust soome keelele ja kultuurile ning inimeste väärtuste ja hoiakute kujunemisele tõstab oma palvepäeva läkituses esile ka Soome president Tarja Halonen gütertrennung kostenlos downloaden.

Piibliaasta eesmärk on kõnetada tavalist soome inimest ning viia läbi üritusi, mis aitaksid nii sagedastel kirikuskäijatel kui ka kirikust ja vaimulikust elust eemalejäänutel leida side Piibliga smart notebook 11 download german free.

Piibliaasta ürituste läbiviimises osalevad Soome Oikumeeniline Nõukogu, Soome Evangeelne Luterlik Kirik, Soome Vabakristlik Nõukogu, Soome Misjoni Nõukogu ja Kirkkopalvelut deutsche nationalhymne herunterladen. Piibliaasta ettevõtmisi koordineerib Soome Piibliselts.

Piibliaasta kodulehekülg annab hea ülevaate toimunud ja eelseisvatest sündmustest herunterladen.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

Toeta ajakirja väljaandmist!
English