ISSN 2228-1975
Search

Võimalus jälgida Euroopa Kristlikku Interneti Konverentsi 7.–10. mail interneti vahendusel

Kiired ja individuaalsed vastused on muutunud võrgupõhise suhtluse kuldseks standardiks – selliste tehnoloogiate abil nagu näiteks chat bot (vestlusprogramm ehk juturobot, millega inimene saab suhelda). Samal ajal tunneb üha enam inimesi end siiski isoleerituna ja üksildasena.

2018. aastal käsitleb Euroopa Kristlik Interneti Konverents (ECIC) võimalusi ja riske, mis on seotud Kristuse sõnumi edastamise automatiseerimisega: kas kirikutel on vastutus „jääda reaalseks“? Mida tähendab autentsus või ehedus üha enam automatiseeritud maailmas? Kas tehislikud suhtlusprotsessid ja automatiseerimine aitavad meil olla „teiste jaoks olemas“?

ECIC on avatud kõigile Kirikute Maailmanõukogu ja Euroopa Kirikute Konverentsi liikmeskirikute liikmetele, samuti Rooma Katoliku Kirikute liikmetele ja nende kirikutega seotud organisatsioonidele. Aastal 2000 rajatud ECIC on suhtlus- ja toetusvõrgustikuks kristlastele, kes kasutavad kiriku teenimistöös internetti.

Konverentsi peaettekannete ja paneeldiskussioonide otseülekanded toimuvad YouTube’i vahendusel siin. 7.–10. mail 2018 toimuva aastakonverentsi programmi leiab siit.

Vt Euroopa Kristliku Interneti Konverentsi kohta lähemalt nende kodulehte.

 

Allikas: Kirikute Maailmanõukogu

Soovitatud:

English