Uudised ja oikumeenia

Ingliskeelse doktoriõppe stipendiumid Greifswaldi ülikoolis

borderlands_webHuvilised on üles kutsutud taotlema doktoriõppe stipendiumit Greifswaldi ülikooli juures Saksamaal. Doktoriõpe on osa Saksamaa Teadusfondi  (DFG) poolt rahastatud Greifswaldi ülikooli uurimisrühmast „Baltic Borderlands”. 15. juuni 2015 on tähtaeg, mil doktoristipendium antakse seitsmele kraadiõppurile. Uurimisprojekti valdkond võib olla ajalugu, kunstiajalugu, Skandinaavia, Slaavi ja Balti keeled ja kirjandus, poliitikateadus, teoloogia ja kultuuriteadus. Väga oodatakse kandideerijaid justnimelt ka teoloogia valdkonnast, täpsemalt süstemaatilise teoloogia alalt. Rahvusvaheliste kandideerijate puhul on eelis nendel, kelle päritolumaa on Eesti, Soome, Taani või Norra. Seega on Eestist pärit süstemaatilise teoloogia projektitaotlustel head võimalused. Täpsem info on leitav allpool (ingl k).

 

Print Friendly, PDF & Email

Viimati lisatud

c s-v põder
Karl Barthi kiriklik dogmaatika
Christine Svinth-Værge Põder
Foto: Tanel Valdna, ERR
Luterlik ristiteoloogia ja kiriku kuulutusülesanne tänapäeva Eestis
Meelis Süld
Allan Kährik
Ootamisest ja pilve sees tulijale silma vaatamisest (Lk 21:25–36)
Allan Kährik
Jõulupöördumine
Euroopa kirikute rändekomisjon, Euroopa Kirikute Konverents
English