Uudised ja oikumeenia

TEADE: Kirik & Teoloogia toimetus laiendab koosseisu

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium otsib oma kollektiivi uut liiget. Kandidaadilt palume lühidat põhjendust, miks ta soovib ajakirja avaldamisel kaasa lüüa. Lisaks palume kandidaadilt hinnangut oma tugevate külgede (kirjutamine, tehniline toimetamine, keeletoimetamine, tõlkimine, kommunikatsioon autoritega, finantsküsimused, välissidemed jne) ning ajakirjale ja kolleegiumile pühendatava võimaliku ajaressursi kohta.

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium pakub meeldivat ja mitmekülgset seltskonda, huvitavat ja haaravat tööd ning võimalust aidata kaasa diskussioonile teoloogia, kiriku- ja laiemalt kultuurielu valdkonnas.

Palume endast teada anda aadressil toimetus@kjt.ee 1. novembriks 2013. Lisainfot saab samalt meiliaadressilt.

Print Friendly, PDF & Email

Viimati lisatud

c s-v põder
Karl Barthi kiriklik dogmaatika
Christine Svinth-Værge Põder
Foto: Tanel Valdna, ERR
Luterlik ristiteoloogia ja kiriku kuulutusülesanne tänapäeva Eestis
Meelis Süld
Allan Kährik
Ootamisest ja pilve sees tulijale silma vaatamisest (Lk 21:25–36)
Allan Kährik
Jõulupöördumine
Euroopa kirikute rändekomisjon, Euroopa Kirikute Konverents
English